top of page

Laadkades

Laadkades zijn de oplossing voor snel laden en lossen van vrachtwagens wat toch een zeer belangrijke stap is in het volledige goederenproces.

 

Storms Construct levert kwaliteitsvolle laadkades aan, die wij voor jullie kunnen plaatsen en onderhouden. Hierboven leveren we 24/24 uur service.

Ons Aanbod

Opblaasbare Dockshelter

De opblaasbare dockshelter is het meest efficiënte en duurzame afdichtingsmiddel voor een laad- / losplatform. Door het accordeonontwerp van het kussen wordt een optimale afdichting gecreëerd. Daarom wordt de dockshelter specifiek gebruikt in situaties waarin er grote verschillen zijn tussen de interne en externe temperaturen. Bijvoorbeeld in geklimatiseerde of gekoelde opslagruimtes

Dock shelter Kussen Afdichting

Het kussen kan het behoud van de bestaande temperatuur in het magazijn garanderen en maakt dit product geschikt voor koelhuizen of omgevingen die een bewaakte temperatuur vereisen. Met kussenafdichtingen kunnen voertuigen rechtstreeks tegen de muur van het magazijn leunen in overeenstemming met de deur op verhoogde vloer tijdens het laden en lossen, waardoor een goede afdichting van de voertuigen wordt gewaarborgd.

DockShelterKussenAfdichting.png

Laadburg

Laadbruggen zijn de beste oplossing om opslagdepot te verbinden met het voertuig zodat er makkelijk kan geladen en of gelost worden. Eenvoudig te installeren, ze passen ook op reeds bestaande bermen en ze zijn verkrijgbaar in drie versies: met een roterende lip, met een telescopische uitschuifbare lip en met een voorzetframe.

Onze laadbruggen worden één voor één getest om de goede werking te bewijzen. Laadkades worden meestal verkocht met andere producten uit de grote selectie voor laadpunten (kussenafdichtingsmiddelen (zie dock shelters) , standaard dockshelters, draaiende dockshelters, uitbreidbare dockshelters en tunnels). specialisten zorgen voor alle klanten om de beste oplossing te vinden en hen te helpen bij het kiezen van de laadkade die aan hun eisen qua omvang en kenmerken voldoet.

Onze Laadkades zijn verkrijgbaar in drie verschillende oplossingen:

Laadkade.png
scharnierende_lip.png

met telescopische lip

met scharnierende lip

telescopische_lip.png
voorzetframe.png

met voorzetframe

Brochures

Deze brochures geven een gedetailleerd overzicht van onze modellen, materialen, productvarianten en specials.

Op basis hiervan kunt u samen met uw adviseur uw specificaties bepalen.

 

Ook voor uw gevel bieden wij een kwaliteitsvolle oplossing voor een passende prijs.

bottom of page