top of page
IMG-20200807-WA0007.jpeg

Snelrolpoorten

Als je graag een goede afsluiting hebt, maar toch eenvoudig in en uit uw gebouw of ruimte wil, dan zijn de snelrolpoorten van Storms Construct een goede oplossing voor u.

Storms Construct levert kwaliteitsvolle snelrolpoorten, ontdek hier alle verschillende modellen die wij voor jullie kunnen plaatsen en onderhouden.  Hierboven leveren we 24/24 uur service .

Ons Aanbod

Auto choice serie

Auto choice snelrolpoorten zijn opgebouwd voor interne en externe toepassingen waar er veel passage van toepassing is , de snelropoort opent met een snelheid van 1,2 m de seconde.

Zelf herstellend en geschikt voor alle soorten industriële toepassingen / sectoren.

Auto choice Snelrolpoorten zijn handig voor het beheren van personen en vrachtwagenpassages tussen eenheden in fabrieken.

Op maat gemaakt pvc doek met zeefdruk of digitaal printen. Geschikt voor PLC-toepassing.

Enkele varianten zijn aanwezig van dit type nl:

auto choice basic,

auto full,

auto choice frigo die voornamelijk in gekoelde omgevingen gebruikt wordt,

AutoFull.png
SpinPro.png

Spin series

SPIN Pro snelropoorten zijn handig om een massale warmteverspreiding tussen verschillende ruimtes, zoals de productie-eenheid en de opslag, te voorkomen, die uiteraard op verschillende temperaturen moeten zijn. De werkende snelheid vermindert manoeuvres wanneer voertuigen doorrijden en, zelfs in geval van poederbeheersing en geluidsreductie, overtreffen de voordelen de kosten.
De luchtdichtheid door de perfecte samenhang tussen de mantel en de schuifrails is nuttig in voedseleenheden of chemische eenheden om te voorkomen dat insecten erin komen.


Door de verschillende mogelijkheden die bij deze serie aanwezig zijn, zijn ze geschikt voor zowel intern als extern gebruik en kunnen ze hoge drukverschillen aan. Onze beschikbare configuraties voldoen aan elke vraag en zijn geschikt voor elke sector, van zware industrie tot laadperrons inclusief laad- en loszones.

 

Naast de SPIN Pro hebben we ook nog de SPIN Up
 

DUAL AIR

Dual air snelrolpoorten met een maximale grootte van 11700 breedte x 12000 hoogte zijn nuttig om te installeren waar de thermische dispersie tussen een opslagomgeving en de buitenzijde en waar blootstelling aan de wind moet worden beperkt. De werksnelheid vermindert de manoeuvreer tijd voor het oversteken met de verschillende middelen, het is een uitstekende oplossing om ook akoestisch te isoleren door het als een echte barrière te gebruiken.

 

DUAL Air deuren kunnen in alle veiligheid worden beschouwd als verticaal beweegbare wanden, omdat ze geen externe hijsinrichtingen hebben. Speciale configuraties zijn beschikbaar met een breed scala aan technische stoffen of met een roestvrijstalen structuur. De kleur binnen en buitenkant kunnen afzonderlijk gekozen worden,  bijvoorbeeld blauw aan de buitenkant & geel aan de binnenkant.

Dual_Air.png
FoldUpµ.png

Fold Up

De fold up is een vouwpoort voor grote openingen tot B 11000 bij H 12000 mm. Bij het openen wordt het doek omhoog gehesen en vouwt zich op. De fold up is geschikt voor drukke doorgangen waar veiligheid en een constante temperatuur belangrijk zijn.

 

Het doek van 1200 gram/m² is leverbaar in meerdere standaardkleuren en kan grote windsnelheden aan. De deur is energiebesparend en sluit perfect af. Standaard is de uitvoering gegalvaniseerd maar natuurlijk is ook deze deur in kleur of RvS geleverd worden. Voor deze in meerdere opzichten zeer toegankelijke deur zijn tal van accessoires beschikbaar.

DUAL Freezer

DUAL Freezer voor vriezers zijn nuttig om een ​​massale warmteverspreiding tussen een vriescel bij -30 ° C en een andere omgeving bij hogere temperatuur te voorkomen. De werkende snelheid vermindert manoeuvres wanneer voertuigen doorrijden. Het eenvoudige ontwerp maakt deze snelrolpoorten zowel sterk als functioneel zonder energie te verbruiken om de mantel op te warmen. Speciale configuraties of configuraties in roestvrij staal zijn ook beschikbaar.

DualSnelvriesdeur.png
bottom of page